HomeFeaturedFocusPhilips S 7000, un shaver pentru barbati sensibili

Philips S 7000, un shaver pentru barbati sensibili

Nu știu cum să o dau ca să ieșim (noi bărbații) cel mai bine. Să o spun că, de fapt, toți suntem niște sensibili? Să merg în extrema cealaltă și să zic că, nu, noi suntem niște duri și că singura noastră sensibilitate apare în zona feței, după bărbierit? Luați-o fiecare cum crede că e mai bine, eu rămân pe zona feței, pe sensibilitatea pielii din acea zonă, pe operațiunea (pentru unii mai complexă) bărbieritului și, mai ales, pe Philips S 7000, noul shaver al celui mai mare producător de asemenea dispozitive. De fapt, o serie de dispozitive care au în comun faptul că reduc iritațiile și oferă un bărbierit confortabil, indiferent că acesta este uscat sau umed. Să știți că nu mă simt 100% confortabil să vă vorbesc folosind asemenea termeni, însă, până la urmă, bărbieritul este o treabă de bărbați și trebuie abordat și un astfel de subiect. Și dacă tot am vorbit de procente, aflați că 60% dintre bărbați au declarat că pielea feței devine sensibilă în urma bărbieritului, provocându-le iritații! E destul de grav!

Ba mai mult, seria Philips S 7000, se preocupă și de cosmetizarea și aranjarea pilozităților faciale, că tot se poartă mustățile rotite a la Dali sau bărbile de lumbersexuali (aici nu prea ai ce aranja). Seria este compusă din Shaver S 7000  S7720/26 (care dispune de sistemul de curățare SmartClean), Shaver S 7000 S7510/41 (care dispune de accesoriul SmartClick pentru aranjarea bărbii) și Shaver S 7000 S7310/12 (care dispune de accesoriul SmartClick aparat de tundere de precizie).

1507060icz_rtp

Cum reușește shaverul Philips S 7000 să fie atât de prietenos cu tenul sensibil al feței?

Inelele Confort amplasate pe aparat dispun de un strat cu micro-particule anti-frecare, ce reduc sensibilitatea pielii apărută în urma trecerii de mai multe ori a aparatului de bărbierit peste aceeași zonă a feței.

Vă mai dau doar câteva detalii din partea producătorului, care să vă convingă să încercați un astfel de dispozitiv:

  • Alunecare facilă a aparatului pe față, bărbierit uscat sau umed
  • Tehnologia Inele Confort cu microgranule reduce iritațiile
  • Capetele DynamicFlex urmează fiecare linie a feței și a gâtului
  • 85% dintre bărbații care au testat Philips Shaver S 7000 au declarat că aparatul reduce considerabil iritațiile și oferă un bărbierit mai confortabil decât modelele anterioare
  • Capetele de ras DynamicFlex se pot mișca cu ușurință în 5 direcții diferite pentru a permite un bărbierit eficient, urmând fiecare linie a feței, în timp ce sistemul de lame Gentle Precision ghidează firele de păr către lame pentru un ras confortabil.
  • Compatibil cu sistemul SmartClean (doar în cazul aparatului de ras Philips S7720)
  • SmartClick pentru aranjarea bărbii și SmartClick aparat de tundere de precizie
  • O oră de încărcare pentru până la 50 de minute de bărbierit
  • Display baterie 3LED
  • AquaTec pentru un bărbierit confortabil atât uscat cât și umed.

Eu m-am ambiționat și o să încerc un bărbierit de genul ăsta. Chiar dacă nu sunt încă lămurit dacă uscat sau umed, un lucru e cert: vreau să încerc și altceva în afară de lamele clasice, care devin tot mai multe, din considerente de marketing, evident, fără să îmbunătățească ceva.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep