HomeFeaturedFocusIata primul ceas inteligent TAG Heuer: Connected

Iata primul ceas inteligent TAG Heuer: Connected

tag-heuer-connected-watch-hands-on-0710.0

Elvețienii de la TAG Heuer au lansat aseară primul lor ceas inteligent ce folosește platforma Google Wear. Numele său este Connected și în esență e un alt smartwatch cu Android, la fel ca G Watch, Moto 360 sau Huawei Watch. E totuși diferit: costă 1500 USD și la când va atinge limita duratei de viață (2 ani) poate fi schimbat cu un ceas TAG Heuer ”normal”.

În plus mai vine cu foarte multe skin-uri personalizate ce arată extrem de bine din ceea ce am văzut până acum.

tag-heuer-connected-watch-hands-on-0598.0

Connected e făcut pe platformă Intel – Z34XX Atom CPU, același pe care o să îl vedem și în ceasul Fossil Q. Display-ul său este unul excelent din ceea ce zic cei ce l-au văzut deja – diametrul este de 46 mm. În mod ciudat poate pentru un ceas de 1500 USD, TAG Heuer Connected vine în variante cu brățară de cauciuc, în mai multe variante de culori.

Autonomia dată de bateria de 410 mAh ar trebui să fie mai mare de o zi, departe de cele 40 de ore (sau zile) speculate inițial.

tag-heuer-connected-watch-hands-on-0623.0

Mai multe detalii despre TAG Heuer Connected, prețuri și datele de livrare pot fi găsite pe tagheuerconnected.

Sincer să fiu deși arată foarte bine, TAG Heuer Connected e un produs căruia nu îi văd viitorul. O dată pentru că la 1500 USD ai pretenții mai mari de Android Wear și limitele sale de autonomie (1 zi?) și apoi că cine vrea să dea 1500 USD pe un ceas smart probabil că va prefera ecosistemul Apple din motive legate de status.

via theverge

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep