HomeFeaturedFocusUMI Iron Pro, agentul secret

UMI Iron Pro, agentul secret

Avem de-a face cu un smartphone care propune o construcție metalică și câteva feature-uri interesante la nivel de securitate, printre care senzorul pentru amprentă digitală și un scanner pentru irisul ocular (Eyeprint ID), două autentificări care justifică deja denumirea din titlu. În plus, vine cu o configurație și cu un preț care cam fac de rușine Alcatel OneTouch Fierce XL despre care tocmai am vorbit. UMI Iron Pro se va comercializa la 180 de dolari, preț pentru care mie mi se pare că are destul de multe de oferit.

Carcasa metalică unibody este continuată în partea din față cu un display LTPS de 5,5 inchi și rezoluție full HD (1080p), lucru care duce la o densitate de 403 ppi. În spatele ei, carcasa respectivă ascunde un chipset MediaTek MT6753 cu procesor octa-core (Cortex-A53) de 1,3 GHz și GPU Mali-T720 GPU, o memorie RAM de 3 GB și o stocare internă de 16 GB. Aceasta poate fi extinsă prin microSD dar doar la varianta single SIM (există și varianta dual-SIM, fără slot microSD). Cele două camere foto, cea princiapală de 13 megapixeli, cu senzor Sony și cea frontală, pentru selfie-uri, de 8 megapixeli, acumulatorul de 3100 mAh, USB-ul Type-C sau conectivitatea LTE fiind caracteristici tehnice care completează configurația.

Un lucru inedit, la nivel de software, sistemul de operare, un Android 5.1 Lollipop, permite boot-area mai multor ROM-uri (RootJoy), printre care chiar și un CyanogenMod.

Mai adăugați și căștile dedicate, care elimină zgomotul de fond. Una peste alta, un telefon extrem de interesant, care se pare că va putea fi comadat inclusiv în Europa, prin intermediul unor online-uri nu foarte cunoscute.

via Android Headlines

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep