HomeFeaturedFocusX-Bee drone 6.1, prima drona cu 6 elice de la Overmax

X-Bee drone 6.1, prima drona cu 6 elice de la Overmax

Deși au scăpat și o tabletă printre rânduri, polonezii se reîntorc rapid la noua și marea lor dragoste din ultima vreme, dronele. Vin cu câteva premiere interesante la ultimul produs lansat, X-Bee 6.1, aceasta fiind prima dronă cu 6 elice din portofoliul lor. Mai mult, prin aplicația dedicată, imaginile și fotografiile realizate pot fi văzute în timp real pe ecranul telefonului (acolo unde se și salvează) prin FPV. Tocmai de aceea, telecomanda acestei drone a fost prevăzută cu un suport pentru smartphone. Un concept interesant, care se poate constitui în argument de cumpărare pentru această dronă, mai ales că ea se și poate controla din smartphone (sunt destul de curios să văd așa ceva), alături de prețul de vânzare relativ mic pe care Overmax îl recomandă partenerilor autorizați din România și care ajunge la aproximativ 140 de dolari.

Din rândul specificațiilor de natură tehnică, putem aminti autonomia de până la 20 de minute, timpul de încărcare de 120 de minute, acumulatorul de 1200 mAh, dimensiunea de 56 de centimetri sau distanța maximă de control de până la 80 de metri. Interesant este și conținutul bogat pe care cutia lui Overmax X-Bee 6.1 îl are: 12 elice suplimentare, 2 baterii (una de rezervă), un încărcător, 6 protecții de elice, șuruburi, o șurubelniță, 2 skid-uri de aterizare, un suport de smartphone, autocolante pentru personalizarea dronei.

Un produs care pare să fie interesant, care vine într-un pachet complet, cu piese de rezervă. Pentru un utilizator de drone începător, este startul ideal.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep