HomeFeaturedFocusVector Watch primeste inca o investitie de 5 milioane USD

Vector Watch primeste inca o investitie de 5 milioane USD

vector_watch_luna_review

Vector Watch anunță că a reușit să atragă încă o investiție de 5 milioane de dolari prin intermediul fondului de investitii GECAD Group care continuă să rămână cel mai important acționar al companiei, urmat de Catalyst România și de un grup de investitori privați după cum urmează: Radu Apostolescu și Bogdan Vlad (antreprenori și investitori, cofondatori eMAG), precum și Mihai Popescu (cu o experiență de 23 de ani în dezvoltarea de platforme informatice și servicii IT).

Banii veniți vor susține dezvoltarea produsului și extinderea biroului companiei din zona Bay Area, Statele Unite ale Americii.

Joe Santana, CEO Vector Watch a declarat: “Suntem extrem de încântați de noile investiții în Vector și așteptăm cu nerăbdare să valorificăm oportunitățile pe care această rundă de investiții ni le deschide. Avem o echipă puternică de dezvoltatori care lucrează cu nume respectate din industria dispozitivelor portabile cu scopul de a dezvolta platforma noastră inovatoare, astfel ca, în cele din urmă, să devină un standard al acestei industrii.”

Vector Watch este o companie fondată în 2014 de români, adică Andrei Pitiș (Fondator și CTO Vector Watch) alături de Irina Alexandru (cofondator și Program Manger) și Dan Tudose (cofondator și Hardware Engineer), compania a dezvoltat un sistem de operare propriu pentru un ceas inteligent ce îmbină aspectul elegant cu o funcționalitate minimală, oferind dispozitivelor inteligente o autonomie de până la 30 zile.

Viziunea Vector Watch este de conecta oamenii prin intermediul dizpozitivelor inteligente și de a spori confortul vieții prin furnizarea de informații relevante, pe baza unei tehnologii simple și intuitive. Cu cele două modele – Luna, cu aspect rotund și Meridian, cu carcasa dreptunghiulară – Vector Watch este un ceas reprezentativ pentru designul minimalist, evidențiindu-se prin stilul său simplu și rafinat.

Mă bucur să văd că Vector Watch continuă să crească și că este în atenția unor investitori ce cred în produs. Ceasurile inteligente Vector sunt încă la începutul unui drum cu multe provocări, dar cu suport financiar și intelectual pot să deschidă un drum interesant în zona wearable. Am deja în teste de aproape trei săptămâni un model Luna pe care îl folosesc zilnic împreună cu un Android (inițial am pornit cu Windows Phone, doar că am făcut trecerea spre Windows 10 Mobile și în momentul de față aplicația vector Watch nu e compatibilă, aștept un update și pe urmă vă povestesc experiența) și în general sunt mulțumit de el, ba chiar m-am obișnuit să mă uite pe ceas după notificările legate de mesajele primite pe rețelele de socializare, titlul email-urilor și mai ales întâlnirile din calendar.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep