HomeFeaturedFocusVKWorld Discovery S2, un chinez inovator

VKWorld Discovery S2, un chinez inovator

Se putea să nu vorbim despre un producător de linia a doua din China atunci când vine vorba despre o inovație interesantă în zona de smartphone? Nu cred! Discovery S2 este demnul urmaș al lui VKWorld Discovery S1, un smartphone despre care am povestit și noi, datorită display-ului său 3D HD (cred că s-a pretins a fi o premieră la acel moment), dar și datorită asemănării numelui cu producătorul de componente KWorld, de care îmi aduc aminte cu plăcere de pe vremea CHIP-ului și a reclamelor care veneau de la Quartz Computers și, mai apoi, de la IT Direct. Ehe, taică, ce vremuri!!!

La fel de sărac în detalii de ordin tehnic ca și predecesorul său, VKWorld Discovery S2 vine cu același ecran 3D, cu rezoluție de 1080p și protejat de sticlă cu marginile rotunjite (2.5D). Există totuși o listare a specificațiilor sale, pe care o trecem și noi rapid în revistă. Memoria sa internă este de 16 GB, memoria RAM este de 2 GB, procesorul este un quad-core de 1,5 GHz, camerele foto de 13 și de 5 megapixeli, iar acumulatorul este de 3000 mAh. Sistemul de operare este un Android 5.1 Lollipop.

Noutatea inedită de care vorbeam vine sub forma unui senzor de amprentă digitală, plasat pe partea din spate a telefonului, care, pe lângă funcțiile de securizare a telefonului, poate funcționa și ca buton hardware pentru declanșarea camerei foto, precum și ca scroll pentru navigarea prin galeriile de fotografii sau prin playlist-ul cu muzică.

Telefonul va fi disponibil doar pe piața din China, la un preț de vânzare de 299 dolari. Dacă toată magia asta cu ecranele 3D încă vă mai atrage, sunt sigur că veți găsi modalități să intrați în posesia unui exemplar, mai ales că numărul magazinelor online chineze care livrează și în Europa este în continuă creștere.

via NewMobileSpecs

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep