HomeFeaturedFocusAndroid 6 Marshmallow pe HTC HD2. Pentru ca se poate!

Android 6 Marshmallow pe HTC HD2. Pentru ca se poate!

Screenshot_from_2015-11-16_22_48_19

Știți că HTC HD2, aparatul lansat de HTC acum 6 ani cu Windows Mobile 6.5 e considerat pe bună dreptate una dintre cele mai longevive și versatile platforme pentru pasionații de gadget-uri?

Am avut și eu unul cu care am rulat cu succes Windows Mobilr 6.5, Android și chiar Ubuntu. Acum mă bucur să aflu că pasionații l-au făcut să funcționeze chiar și cu Android 6 Marshmallow, cu toate că funcționeze e cam mult spus pentru că partea de telefonie, conectivitatea și camera foto nu merg încă.

Totuși sunt speranțe: pe forumul XDA fanii sunt încântați și dacă se vor concentra pe îmbunătățirea actualului build de Android 6 Marshmallow (de fapt un nightly build de Cyanogenmod) și aceste piedici vor fi trecute. Iar HTC HD2 ar putea deveni oficial aparatul care a putut să funcționeze cu cele mai multe versiuni de Android, întrecând chiar și modelele Nexus create de Google special pentru pasionați și experimentele lor.

Reușita este a lui macs18max, Senior Member pe forumul XDA.

De ce se face asta? Pentru că se poate și unii au timp liber suficient și vor să facă chestii noi. Pentru că sincer nu cred că cineva va folosi un HTC HD2 cu Marshmallow în mod productiv.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep