HomeFeaturedFocusInsiderii se pot bucura de inca un Windows 10 Mobile Insider Preview...

Insiderii se pot bucura de inca un Windows 10 Mobile Insider Preview Build: 10586.29. Ce aduce nou?

454774-windows-phone-10

Ieri dimineață Microsoft a mai lansat un build de test de Windows 10 Mobile pentru comunitatea Windows Insider. Este vorba despre versiunea 10586.29 (precedenta era 10586.16) și e de fapt o colecție de update-uri – Cumulative Update pentru Windows 10 Mobile după cum spune Gabe Aul pe blog-ul Windows. Primul lucru ce se poate observa este că numerotarea build-ului s-a schimbat pe versiunea minoră și nu pe cea majoră, semn că 10586 ar putea fi RTM-ul de care s-a tot vorbit. Pe de altă parte acest indicator ne mai spune și că nu vor mai exista elemente noi, toate modificările pe care le vom vedea de acum înainte vor avea ca scop repararea de bug-uri și optimizări de performanță.

Totodată cu noul build de Windows 10 Mobile Windows Device Recovery Tool merge acum și cu LG Lancet și noile lansate Lumia 950, 950 XL și 550. Unii spun că și defunctul McLaren ar fi suportat în această nouă versiune.

Ce aduce nou Windows 10 Mobile 10586.29?

– optimizări de performanță legate de experiența de upgrade, mai ales pe aparatele cu puțin spațiu disponibil pentru stocare

– viteză mai bună de randare a hărților

– o mai bună compatibilitate a aplicațiilor de Windows Phone 8.1 migrate la Windows Mobile 10

– Edge e mai rapi și mai stabil

– optimizări pentru Bluetooth

– bugfix pentru aparatele Dual SIM ce pierdeau conectivitatea când era schimbat profilul actuv

– profilele de date sunt restaurate corect dintr-un backup

 

Eu l-am instalat de azi dimineață și încă nu am descoperit schimbări majore nici în bine și nici în rău. De asta vă recomand să treceți pe Windows 10 Mobile Insider Preview build 10586.29. Nu are de ce să strice și e bine să fiți mereu pe cel mai nou build.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

  1. Eu l-am instalat azi pe Lumia 1520. Am emotii cu aplicatia de camera. buildul vechi imi facea probleme de genul: faceam o poza si nu o salva, si aplicatia de messaging are (inca) un lag destul de mare; se tot opreste in timp ce scriu mesaje (sms sau skype) si de multe ori nu se deschide. Ionut, stii cumva cand se lanseaza versiunea finala? unele site-uri zic ca s-a lansat in 20 Noiembrie.

  2. Lumia 830. Se misca chiar bine acest build. Strore fără erori pana acum, edge se misca destul de repede, una peste alta bun de RTM. OS-ul e ok si sunt sigur că va mai fi îmbunătățit, acuma sunt curios cum va decurge treaba cu portarea aplicațiilor pe platformă, cred că asta va face diferența.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep