HomeFeaturedFocusMicromax a prezentat oficial Yu Yutopia

Micromax a prezentat oficial Yu Yutopia

Este primul pas în zona de high-end a producătorului indian. Un pas extrem de îndrăzneț care se concretizează într-un terminal cu specificații de top și un preț destul de atractiv. Mai rămâne de văzut cât de bine va fi primit acesta de către pubic. Și nu mă refer aici la publicul din India, familiarizat probabil destul de bine cu Micromax, unul dintre brandurile fruntașe la vânzări în această țară, ci la încrederea pe care publicul din afara Indiei (în eventualitatea în care producătorul are intenția și curajul să facă o astfel de manevră) o va avea într-un terminal de la Micromax.

Yu Yutopia propune un display de 5,2 inchi și rezoluție QHD (1440 x 2560 pixeli, 565 ppi), protejat de Gorilla Glass 4, în spatele căruia pulsează un chipset Qualcomm Snapdragon 810 cu procesor octa-core de 2,0 GHz și GPU Adreno 430, acompaniat de o memorie RAM de 4 GB. Stocarea internă are o capacitate de 32 GB care poate fi extinsă prin microSD cu încă 128 GB. Camera foto principală vine cu un senzor ExmorRS IMX230 de 21 megapixeli, iar cea frontală este de 8 megapixeli. Toate acestea sunt ținute în viață de un acumulator de 3000 mAh cu încărcare rapidă.

Sistemul de operare este un Cyanogen 12.1, construit pe un Android 5.1.1, însă producătorul vine cu o promisiune de update la Cyanogen 13  Android 6.0. Cât despre prețul pe care Micromax îl cere pentru Yu Yutopia, acesta este echivalentul a 370 dolari. Destul de onest aș îndrăzni să afirm. Rămâne de văzut cât de accesibil va fi acest smartphone pentru utilizatorii din afara Indiei.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep