HomeFeaturedFocusZTE Axon Max prezentat oficial

ZTE Axon Max prezentat oficial

Am mai vorbit despre acest terminal din seria Axon, însă acum, cu ocazia prezentării sale oficiale, avem toate specificațiile sale tehnice. Și apar unele diferențe față de ceea ce știam până în prezent. Chiar dacă a fost introdus în China, lucru destul de firesc pentru un producător de tradiție din această țară, ZTE Axon Max are toate șansele să calce pe urmele celorlalți componenți ai familiei sale și să cunoască și o expansiune comercială la nivel global.

Din punct de vedere tehnic, telefonul își merită pe deplin numele. Vine cu un display full HD de 6 inchi, cu un chipset Qualcomm Snapdragon 617, cu procesor octa-core și cu o memorie RAM de 3 GB. Configurația sa este completată de o stocare internă de 32 GB, suport pentru microSD, o cameră foto principală de 16 megapixeli, frumos așezată lângă un senzor pentru citirea amprentei digitale, o cameră foto frontală de 13 megapixeli pentru amatorii de selfie-uri, un acumulator generos de 4140 mAh.

Din punct de vedere comercial avem un preț pentru China echivalentul a 460 dolari, destul de mare din punctul meu de vedere. Un preț care îl face pe Micromax Yu Yutopia să strălucească cu atât mai mult, prin specificațiile mai bune și prețul mai mic pe care le propune. Însă amatorii de phablet-uri, de ecrane mari, s-ar putea să îi găsească argumente și lui ZTE Axon Max.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep