HomeFeaturedFocusPregateste OnePlus un compact adevarat?

Pregateste OnePlus un compact adevarat?

Că pe piața de smartphone este o adevărată penurie de terminale compacte (cu display mai mic sau egal cu 4,7 inchi) high-end, flagship-uri în adevăratul sens al cuvântului atunci când vine vorba despre specificațiile tehnice, nu este niciun fel de îndoială. Iar ceea ce se tot zvonește că va scoate Apple, un terminal de 4,7 inchi nu se pune la socoteală, seria C de iPhone a fost mai mult un rateu decât un succes. Singurii care au ținut stindardul sus în categoria compactelor au fost cei de la Sony, care acum, dacă e să dăm crezare unor zvonuri recent apărute, vor avea o competiție acerbă din partea celor de la OnePlus. Dacă aceste informații se vor adeveri și OnePlus pregătește un compact adevărat, încep să îmi schimb puțin părerea destul de rea pe care o aveam despre ei în ultima vreme. Mai ales că am citit și că OnePlus X se va vinde și fără invitațiile brevetate de OnePlus la primul model de smartphone pe care l-au lansat, un sistem de vânzare care s-a întors împotriva acestui producător care promitea multe. Și încă mai promite!

Detaliile tehnice despre OnePlus mini vin din zona de benchmark-uri, mai exact GFXBench, pe unde se zvonește că a trecut telefonul. Un display full HD de 4,6 inchi, care să ascundă în spatele lui un chipset Qualcomm Snapdragon 810, o memorie RAM de 4 GB, stocare internă de 64 GB sau un cuplu de camere foto de 13 și de 5 megapixeli. Exact caracteristicile tehnice ale flagship-ului OnePlus 2, lucru care îmi place de minune. Fără nicio ciuntire a vreunei specificații. Poate doar acumulatorul, despre care încă nu se știe nimic, să aibă o capacitate scăzută.

oneplus mini

Tocmai pentru că îmi place această idee, care cu siguranță va fi apreciată de cei care consideră 5,2 sau 5,5 inchi o diagonală prea mare, sper ca informațiile sifonate spre presă să se adeverească. Cred că ar reprezenta o gură mare de oxigen și pentru OnePlus, un mare atu în fața competiției tot mai puternice din partea altor producători chinezi.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep