HomeFeaturedFocusHuawei Honor 7 Enhanced Edition prezentat oficial

Huawei Honor 7 Enhanced Edition prezentat oficial

În ultima perioadă se poartă tot felul de facelift-uri ale unor modele de smartphone existente, care suferă transformări minime de ordin tehnic și care primesc în denumire, în varianta fericită un Pro, iar în cea mai puțin inspirată (cel puțin asta este opinia mea) un Deluxe Edition, un High-End Version (aici avem exemplul destul de recent al lui Oppo R7 Plus High-End Version) sau, cum este cazul de astăzi, de la Huawei, un Enhanced Edition.

Modelul care trece prin această transformare în materialul de față este Huawei Honor 7. Acesta primește ultima versiune de Android, 6.0 Marshmallow, precum și o cantitate dublă de stocare internă, de la 16 GB până la 32 GB. Poate părea cam puțin pentru tot tam-tam-ul care s-a făcut pe marginea acestui terminal, astfel că producătorul mai aduce în peisaj un asistent virtual care poate fi activat prin comandă vocală, realizat de Huawei în colaborare cu Baidu și care va putea fi folosit de către posesorii de Huawei Honor 7 Enhanced Edition.

Posesori care vor trebui să scoată din buzunare aproximativ 309 dolari (preț valabil în China) pentru acest terminal. Pare cam mult, mai ales că restul specificațiilor tehnice este preluat de la fratele său lansat în vară, la fel cum toată această operațiune pare cam trasă de păr. Este de văzut dacă această versiune a terminalului va părăsi China la modul oficial cândva.

via MobiPicker

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep