HomeFeaturedFocusSamsung a prezentat oficial seria Galaxy A, editia 2016

Samsung a prezentat oficial seria Galaxy A, editia 2016

Se pare că tot sistemul acesta de numerotare ales de Samsung începe să se întoarcă împotriva producătorului coreean. Mie cam așa îmi sună reiterarea celor trei terminale din seria Galaxy A, modelele A3, A5 și A7, edițiile 2016 după cum le numește chiar Samsung (probabil pe motiv că vor deveni disponibile la nivel global în prima lună a anului viitor, cu un avantaj de o lună pentru China), care cred că vor da destule bătăi de cap comercianților și operatorilor care vor avea sarcina ingrată de a le deosebi de primele ediții. Pe de altă parte, producătorul auto Audi trăiește chiar bine-mersi cu această problemă, așa că nu cred că Samsung se va împiedica prea tare de ea.

Revenind la cele trei terminale ale noastre, aș vrea să începem cu Galaxy A5 și Galaxy A7, două modele care au în comun destule specificații tehnice. Chipset-ul Exynos 7 Octa, cu procesor octa-core la 1,6 GHz, stocarea internă de 16 GB, senzorul pentru citirea amprentei digitale din butonul home sau cuplul de camere foto de 13 megapixeli (cu OIS) și de 5 megapixeli fac parte din această categorie. Galaxy A7 vine cu un display Super AMOLED full HD de 5,5 inchi, o memorie RAM de 3 GB și un acumulator de 3300 mAh, în timp ce fratele său mai mic coboară diagonala ecranului la 5,2 inchi (dar păstrează rezoluția), vine cu doar 2 GB de memorie RAM și scade capacitatea acumulatorului la 2900 mAh.

Cel mai mic membru al noii familii vine cu un display de 4,7 inchi și rezoluție HD, tot un Super AMOLED, un chipset Exynos 7580 cu procesor quad-core de 1,5 GHz, stocare internă de 16 GB, o memorie RAM de 1,5 GB și un acumulator de 2300 mAh. Culmea, camerele rămân aceleași, de 13 și de 5 megapixeli.

Nu o să comentez despre paleta de culori disponibile, aceeași pentru toate cele trei modele (Black Sapphire, Platinum sau White Pearl), însă o să mă arăt destul de mirat că telefoanele vin cu Android 5.1.1 Lollipop. Mă așteptam la ultima versiune, care va veni probabil ca un update ulterior. Nimic deocamdată despre prețuri (doar speculații pe intervalul 330 euro – 470 euro), un factor decisiv pentru soarta acestor terminale. Care, zic eu, se vor simți destul de bine în ofertele operatorilor de pretutindeni.

via SamMobile

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep