HomeFeaturedFocusUMi Zero 2 se arata mai clar la orizont

UMi Zero 2 se arata mai clar la orizont

Este un smartphone despre care am mai vorbit în vară și care a suferit transformări uimitoare între timp. Dacă în iulie îl vedeam ca pe o alternativă la YotaPhone, cu cel de-al doilea ecran de tip E-Ink, acum informațiile ne dau un smartphone clasic (cu un aspect fizic foarte-foarte asemănător cu cel de iPhone), fără acest feature care ar fi trebuit să fie spectaculos. Însă dacă vă spun că informațiile de acum, care ar trebui să fie mai corecte, ne arată un smartphone sensibil mai ieftin și cu specificații tehnice mult mai impresionante, cred că nu se mai supără nimeni că lipsește al doilea ecran. Care, având în vedere experiența YotaPhone pe care am avut-o și noi, este destul de greoi de folosit și puțin practic.

Revenind la UMi Zero 2, trebuie să vă spun încă din start că prețul pe care chiar producătorul l-a făcut public este de 299 dolari. O diferență cam mare față de ceea ce știam în vară. Ce poate primi de acești bani un utilizator? Păi o combinație aproape letală de display Super AMOLED de 5,2 inchi și 1440 x 2560 pixeli (ceea ce duce densitatea la 565 ppi), chipset MediaTek Helio X20 (cu procesor deca-core), memorie RAM de 4 GB, stocare de 64 GB și un spate din piele, care conferă un aspect destul de reușit (revin la asemănarea destul de evidentă cu iPhone-ul).

Zero-2

Dacă lucrurile nu se vor mai schimba (și având în vedere sursa acestor informații ar trebui să rămână așa), avem deja imaginea unui adevărat flagship pe care cred că mulți utilizatori și-l vor dori. Mai este drum lung până acolo, UMi intenționează să lanseze acest terminal undeva în primăvara anului viitor. Și, ca de atâtea ori când este vorba despre un producător chinez de linia a doua, trebuie să vedem care va fi disponibilitatea acestui produs și care vor fi modalitățile prin care cei din afara Chinei vor putea să intre în posesia lui.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep