HomeFeaturedFocusUMI Zero 2, ecran E Ink pe reteta Yota Phone

UMI Zero 2, ecran E Ink pe reteta Yota Phone

Dacă sunteți cumva, din întâmplare, fanii conceptului de telefon smart cu un al doilea ecran E Ink pentru un citit mai lejer îmbinat cu o prelungire a vieții acumulatorului, s-ar putea să vă atragă atenția faptul că un nou producător care explorează această combinație se alătură celor de la Yota. Este vorba despre UMI și al lor model Zero 2, care nu își propune să inoveze deloc acest concept, ci doar să ofere încă o alternativă la Yota. Nu îndrăznesc să spun monopolul Yota, pentru că întotdeauna piața din China a fost un izvor nesecat de telefoane care de care mai îndrăznețe, așa că s-ar putea ca UMI și Yota să nu fie singurii doi producători care au folosit combinația de două ecrane, dintre care unul E Ink.

Deși compania a făcut un teasing oficial pe marginea modelului UMI Zero 2, a fost destul de zgârcită în detalii de ordin tehnic. Așa că ne bazăm din acest punct de vedere doar pe speculațiile și zvonurile care, ca de obicei, sunt prezente din belșug. Se pare că Zero 2 (ce nume de spion) va avea un ecran full HH de 5,2 inchi (este vorba despre cel color), un chipset MediaTek MT6752, o memorie RAM de 3 GB, stocare internă de 16 GB, un cuplu de camere foto de 13 și de 8 megapixeli. Și, cel mai important poate pentru fanii cititului (de calitate, dacă e să ne luăm după UMI) pe smartphone, un preț de aproximativ 500 de dolari.

Acum, aș îndrăzni eu să spun, ar fi de dorit ca UMI Zero 2 să aducă și o rezolvare a problemelor de comutare a informației afișate de pe un ecran pe celălalt, pe care cel puțin Yota Phone 2, pe care l-am testat și noi, le avea. Aici s-ar putea să fie marele câștig adus de UMI, la rezolvarea bug-urilor de funcționare pe care un astfel de concept le are. Rămâne de văzut dacă și-a propus acest lucru și dacă a reușit să îl ducă la bun sfârșit.

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep