HomeFeaturedFocusBLU pune accentul pe partea estetica: Vivo 5 si BLU Vivo XL

BLU pune accentul pe partea estetica: Vivo 5 si BLU Vivo XL

Producătorul specializat pe terminale entry-level pare să începă să fie preocupat în ultima vreme și de aspectul telefoanelor pe care le lansează. Este cazul celor două noi apariții de la CES, modelele Vivo 5 și Vivo XL. Nu vă speriați, rămânem în sfera prețurilor mai mult decât decente și acum, odată cu finisajele mult mai îngrijite, BLU chiar începe să sune a afacere interesantă. Cel puțin modelul Vivo 5, cu o construcție metalică unibody (și un aspect puterni inspirat nu spun de la cine), este demn de urmărit.

Telefoanele au câteva specificații comune, pornind chiar de la dimensiunea ecranului Super AMOLED, de 5,5 inchi. Chipset-ul Mediatek MT6753 cu procesor octa-core, camera foto principală de 13 megapixeli, camera foto frontală de 5 megapixeli, acumulatorul de 3150 mAh și Android-ul, sunt caracteristici comune. La nivel de aspect, Vivo XL rămâne doar cu o ramă metalică și cu un spate de policarbonat lucios, care aduce destul de bine cu un metal. Vivo 5 propune o memorie RAM de 3 GB și o stocare internă de 32 GB, în timp ce modelul XL, ceva mai puțin metalic, vine cu 2 GB de RAM și 16 GB pentru stocare.

BLU-Vivo-XL

În ceea ce privește prețurile, BLU Vivo 5 va costa 199 dolari, în timp ce modelul BLU Vivo XL are un preț de 149 dolari. Telefoanele vor deveni disponibile în timp foarte scurt pe Amazon, deocamdată doar pentru Statele Unite.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep