HomeFeaturedFocusZTE a prezentat oficial Grand X3 si Avid Plus

ZTE a prezentat oficial Grand X3 si Avid Plus

Este vorba despre doua smartphone-uri cu prețuri destul de accesibile, pe care producătorul chinez le target-ează înspre Asia, dar și înspre Statele Unite, acolo unde ZTE își vinde dispozitivele mobile de ceva vreme. Deși au prețuri apropiate, cele două terminale sunt destul de diferite din punct de vedere tehnic. Diferența însă este dată de faptul că Grand X3 va fi disponibil peste ocean doar prin intermendiul operatorului Cricket Wireless.

Haideți să începem cu el și să vedem ce are de oferit pentru un preț de 129 de dolari (valabil fără niciun fel de obligație contractuală). Un ecran de 5,5 inchi și 720p rezoluție, un chipset Qualcomm Snapdragon 210 cu procesor quad-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB, un cuplu de camere foto de 8 și de 2 megapixeli, conectivitate LTE, USB Type-C și un acumulator de 3000 mAh. Un raport preț/specificații destul de interesant aș spune.

De partea cealaltă, ZTE Avid Plus este sensibil mai subțirel în ceea ce privește configurația, la un preț destul de apropiat, de 115 dolari. El oferă un ecran de 5 inchi și 480 x 854 pixeli rezoluție, un chipset Snapdragon cu procesor quad-core de 1,1 GHz, un cuplu de camere foto de 5 și respectiv de 2 megapixeli, o memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 8 GB și un acumulator de 2300 mAh. Și el este restricționat în rețelele anumitor operatori, cel puțin în Statele Unite, lucru care mă face să cred că Cricket a avut o putere mai mare de convingere sau o relație mai bună cu ZTE.

Ambele telefoane au Android 5.1 Lollipop.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep