HomeFeaturedFocusiPhone-ul de 4 inchi surprins in poze?

iPhone-ul de 4 inchi surprins in poze?

M-am ferit să îi dau un nume, pentru că există o întreagă controversă pe marginea acestui subiect. La fel de dubioasă mi se pare și această fotografie, conform căreia, în partea dreaptă se vede viitorul iPhone de 4 inchi (cea mai nouă denumire a sa este iPhone 5se), alături de un iPhone 5. Diferențele nu par foarte mari, însă sunt suficiente pentru un nou val de speculații pe care o să încerc să îl evit elegant.

Pe mine mă frământă altceva. Nu îmi dau seama dacă un astfel de terminal ar mai putea avea succes, chiar și în rândul fanilor Apple. Va mai fi cineva dispus să se întoarcă la dimensiunile mici, odată ce a făcut pasul înspre ceva mai mare? Eu aș înclina să cred că nu. Și afirm asta, chiar dacă câteodată logica fanilor acestui brand nu a fost ușor de înțeles. Sunt foarte curios dacă Apple își va asuma un astfel de gest și care va fi comportamentul unui astfel de telefon. Așa că voi sta cu ochii pe acest subiect.

via CultOfMac

2 COMENTARII

  1. Cristi….offff….ala din dreapta e tot un iphone 5 doar ca are o carcasa custom (chinezeasca) ce arata ca cea de 6.Search it up :).P.S. ;lucrez intr-un service GSM si am avut o porcarie daia pe mana.

    • Am spus si eu ca nu cred in fotografie si evit subiectul. Materialul nu este despre asta, ci despre ce sanse ar mai avea in ziua de azi un iPhone de 4 inchi. Eu cred ca nu va mai fi primit cu frenezia de altadata!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep