HomeMobileAndroidOPPO a pornit ediția 2024 a Premiilor de Fotografie IF

OPPO a pornit ediția 2024 a Premiilor de Fotografie IF

Dacă sunteți pasionați de fotografia cu telefonul mobil mă gândesc că vreți să știți că a pornit ediția 2024 a Premiilor de Fotografie OPPO IF.

Săptămâna trecută am primit un mail în care e anunțat faptul că OPPO a pornit ediția 2024 a competiției de fotografie – Premiile de Fotografie OPPO IF, unde sunt încurajați toți fotografii să se înscrie. Pentru cine nu știe încă, vorbim despre competiția anuală OPPO ce sărbătorește imaginația și creativitatea prin fotografii uimitoare realizate cu smartphone-urile OPPO din întreaga lume – ceva similar cu evenimentele similare ale Apple (Shot on iPhone) și HUAWEI.

Competiția din acest are un juriu de clasă mondială, inclusiv membri ai prestigioasei agenții Magnum Photos, mai mulți fotografi Hasselblad, un fotograf National Geographic, alături de alte personalități reprezentative care vor evalua participanții pentru șansa de a câștiga marele premiu de 24.000 de dolari și oportunități de expunere internațională pentru munca lor creativă.

“Prin inovații continue în tehnologia de imagine, OPPO continuă să depășească limitele fotografiei mobile”, a declarat Pete Lau, Vicepreședinte Senior și Director de Produs OPPO. “Cu Premiile de Fotografie OPPO imagine IF, sperăm să inspirăm mai mulți utilizatori de smartphone-uri din întreaga lume să își lase imaginația să zboare pentru a crea capodopere de neuitat.”

În concurs sunt incluse nouă categorii: Peisaje, Portret, Culori, Momente de Neuitat, Modă, Snapshot, Lumină, Călătorie și Colecție, fiecare categorie dorind să inspire utilizatorii să împărtășească povești și emoții capturate prin lentilele smartphone-urilor OPPO.

Competiția are premiul cel mare în valoare de 24000 de dolari pentru câștigătorul titlului de Maestru OPPO IF, precum și oportunitatea de a-și expune lucrările la expoziții internaționale, cum ar fi Paris Photo, și de a semna cu OPPO pentru a deveni Fotograf OPPO, cu acces prioritar la evenimente speciale.

Mai sunt apoi și patru premii OPPO de argint, zece premii OPPO de bronz și cinci premii pentru tineri, alături de patru mențiuni de onoare în fiecare dintre cele nouă categorii, reflectând angajamentul OPPO de a recunoaște o varietate largă de talente fotografice. Câștigătorii din toate categoriile vor primi premii consistente în bani, cele mai recente dispozitive OPPO, precum și oportunități de expunere internațională.

Data limită de înscriere în concurs este de 28 iulie 2024.

Mai multe detalii și informații despre cum vă puteți înscrie găsiți aici: https://imagine-if.oppo.com/en/.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep