HomeFeaturedFocusUpdate la Xiaomi Redmi Note 3

Update la Xiaomi Redmi Note 3

O versiune cu câteva îmbunătățiri notabile a lui Xiaomi Redmi Note 3, primul smartphone cu carcasă metalică și cu cititor de amprentă digitală al celebrului producător chinez a fost lansată de acesta. Nu este încă foarte clar dacă se va comercializa sub același nume sau va primi o denumire diferită (măcar un Pro, acolo), deși unele site-uri chiar îl denumesc Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Mai mult (și mai important), nu prea se știe nici dacă acest nou terminal are vreo șansă să iasă în afara granițelor Chinei. Cine știe, eu sunt printre optimiștii care mai speră că la un moment dat Xiaomi o să îș aducă aminte de promisunea făcută de conducerea companiei, cea cu expansiunea comercială înspre Occident.

Revenind la noua versiune de Redmi Note 3, principalele două modificări vin la nivel de chipset, acolo unde vechiul chipset MediaTek Helio X10 este înlocuit cu un Qualcomm Snapdragon 650 cu procesor hexa-core de 1,8 GHz, GPU Adreno 510, X8 LTE Cat 7 și suport pentru VoLTE și la nivel de cameră foto principală, acolo unde vechiul senzor de 13 megapixeli este înlocuit de unul mai potent, de 16 megapixeli. Plus un acumulator nou, cu o capacitate de 4050 mAh. Restul specificațiilor se păstrează de la modelul precedent, cu ambele versiuni de memorii (2 GB RAM + 16 GB stocare sau 3 GB RAM + 32 GB stocare internă).

Prețul terminalului este unul decent, chiar atractiv. Echivalentul a 150 dolari costă în China acest nou Xiaomi Redmi Note 3 (versiunea cu 2 GB de memorie RAM și 16 GB pentru stocare internă).

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep