HomeFeaturedFocusVivo Xplay5S, un smartphone care promite

Vivo Xplay5S, un smartphone care promite

Nu este încă lansat oficial, avem doar niște informații din benchmark-uri, evident, neoficiale. Însă, în măsura în care aceste detalii tehnice se vor confirma, Vivo Xplay5S va fi un telefon destul de spectaculos. Și dacă asociem acestor specificații scăpate către ochii opiniei publice și un preț în bunul obicei al acestui producător, adică destul de cinstit, terminalul nostru are toate șansele să candideze la titlul de flagship killer. Un fotoliu lăsat liber de OnePlus încă de acum un an și jumătate.

Ca să argumentez puțin această afirmație, o să vă spun că datele din AnTuTu ne arată un chipset Qualcomm Snapdragon 820 cu GPU Adreno 530, o memorie RAM de 4 GB, stocare internă de 64 GB, camere foto de 16 și de 8 megapixeli și un Android 6.0 Marshmallow, toate ascunse în spatele unui display QHD (1440 x 2560 pixeli) de 5,5 inchi. O configurație cu potențial.

Este nevoie totuși și de o doză de scepticism, având în vedere că nu este primul set de informații tehnice care s-au atribuit acestui terminal. Au existat chiar și curajoși care au afirmat că telefonul va veni cu o memorie RAM de 6 GB. Timpul (și un anunț oficial) va lămuri aceste necunoscute.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep