HomeFeaturedFocusADATA a lansat noile carduri microSDHC/SDXC din seriile XPG si Premier Pro

ADATA a lansat noile carduri microSDHC/SDXC din seriile XPG si Premier Pro

Cei de la ADATA Technology au anunțat noile carduri de memorie microSDHC/SDXC (UHS-I U3) din seriile XPG și Premier Pro. Conform producătorului, oferta XPG păstrează poziţionarea sa în gama extreme, fiind perfecte pentru gestionarea fişierelor video de rezoluţii Ultra HD 4K, în timp ce modelele din gama Premier Pro au fost special concepute să ofere performanţe pentru segmentul de camere video auto şi sport.

Modelele XPG microSDHC/SDXC UHS-I U3 ating viteze de până la 95MB/s la citire şi 90MB/s la scriere, iar cele din gama Premier Pro microSDHC/SDXC UHS-I U3 au fost concepute ţinând cont de cerinţele aplicaţiilor ce folosesc un accelerometru, precum camerele video auto sau camerele video sport.

La crearea noilor produse, inginerii ADATA s-au asigurat că noile carduri pot funcţiona atât în diverse medii de lucru, cât şi în condiţii extreme. Astfel, noile carduri microSD sunt certificate cu standardul IPX7, ceea ce înseamnă că pot rezista în apă timp de 30 minute, la o adâncime de maxim 1 m. De asemenea, sunt rezistente la şocuri/presiune, au protecţie antistatică şi nu sunt afectate de razele X emise de aparatele de securitate din aeroporturi. Mai mult, toate cardrile sunt testate la o gamă variată de temperaturi, de la -25 la 85 grade Celsius.

Toate noile carduri din seriile XPG și Premier Pro vin cu capacități între 16 și 64 GB și vor putea fi găsite în scurt timp la distribuitorii ADATA.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep