HomeFeaturedFocusBlackBerry mai concediaza 200 de oameni

BlackBerry mai concediaza 200 de oameni

Lucrurile par destul de confuze in ograda BlackBerry, acolo unde aflăm că managementul companiei a decis disponibilizarea a încă 200 de angajați. Interesant este că acești 200 de oameni provin în mare parte din diviziile BlackBerry 10 (cea care se ocupă cu sistemul de operare al canadienilor) și Devices (adică tocmai cea care supervizează și coordonează producția de dispozitive mobile).

Și mai interesant, sau, mai bine spus, de-a dreptul ciudat, aceste disponibilizări vin la un interval de timp relativ scurt de la declarațiile CEO-ului companiei, care, în încercarea de a dezminți sus și tare că lucrurile merg mai departe în ciuda orientării din ultima vreme înspre Android, susținea că sistemul de operare propietar este “far from dead”! În perspectiva noului val de disponibilizări, avem două scenarii. Fie John Chen este doar o marionetă și acționarii iau decizi pe care acesta le execută mecanic, fie avem un exemplu clar (și nu ar fi primul) de CEO care își poate minți echipa în față, într-un mod cinic. În oricare din variante, cred că omul a pierdut ceva capital de imagine în ochii opiniei publice.

Cei 200 de oameni de care BlackBerry se va despărți vor pleca din fabricile din Waterloo (Canada) și Sunrise (Statele Unite).

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep