HomeFeaturedFocusO noua versiune de HTC Desire 626 iese la iveală

O noua versiune de HTC Desire 626 iese la iveală

O nouă variantă de Desire 626 a ieșit la iveală și ne duce cu gândul la faptul că producătorul taiwanez de smartphone, unul de tradiție, care a arătat de multe ori că știe cu adevărat să facă un smartphone, dar care se chinuie destul de puternic în ultima perioadă să devină profitabil, va ataca diverse zone geografice cu variații ale acestui terminal, modificate din punct de vedere tehnic astfel încât să aibă mai mult succes pe fiecare piață. De această dată vorbim despre un Desire 626 destinat pieței din India. Ce le propune el consumatorilor? Haideți să vedem împreună!

Ei bine, un display de 5 inchi și rezoluție HD (720p), ascunde în spatele său un chipset MediaTek MT6752 cu procesor octa-core de 1,7 GHz, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB (care se poate extinde prin microSD). Aici este marele plus oferit față de HTC Desire 626 cel original. Apoi, mai avem un cuplu de camere foto de 13 și respectiv 5 megapixeli, un acumulator de 2000 mAh și un Android 5.1 Lollipop (noutate față de variantele mai vechi). De asemenea, telefonul vine cu abilități dual-SIM și conectivitate LTE, versiunile mai vechi având doar una dintre aceste caracteristici.

Prețul pentru piața din India este de aproximativ 220 de dolari. Deși a fost lansat acolo, oficialii HTC nu au limitat disponibilitatea lui exclusiv la piața din această țară, ceea ce lasă loc de speranțe că ar putea poposi și pe continentul european.

via AndroidCentral

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep