HomeFeaturedFocusArchos va prezenta la MWC seria de tablete Oxygen

Archos va prezenta la MWC seria de tablete Oxygen

O constructie metalică, cea mai recentă versiune de Android (6.0 Marshmallow) și specificații parcă puțin peste medie pentru tablete sunt argumentele cu care acest brand si seria nou propusă de Oxygen-uri (de această dată tablete, am văzut că există și telefoane smart Archos Oxygen) vor încerca să cucerească publicul de la Barcelona. Însă, în bunul obicei Archos, specificațiile tehnice și câteva fotografii au fost deja publicate la modul oficial. Așa că ne putem face o imagine destul de clară despre această serie de tablete și despre potențialul lor succes.

Toate vin cu specificații identice, doar dimensiunile ecranelor și evident capacitățile acumulatorilor fiind diferite. 70 Oxygen vine cu un display de 7 inchi, 80 Oxygen, evident cu unul de 8 inchi, iar 101b Oxygen cu unul de 10,1 inchi. În aceeași ordine, capacitățile acumulatorilor sunt de 3000, 4500 și 6000 mAh, iar prețurile de vânzare recomandate de producător de 100, 130 și respectiv 180 de euro pentru piața din Europa.

Restul specificațiilor tehnice este identic la toate cele trei tablete, inclusiv la nivelul rezoluției WUXGA (1200 x 1920 pixeli) a ecranelor. Același chipset MediaTek MT8163 cu procesor quad-core de 1,3 GHz și GPU Mali 720 MP2, aceeași memorie RAM de 2 GB, aceeași stocare internă de 16 GB, aceeași lipsă destul de deranjantă a slot-ului microSD și aceeași conectivitate WiFi, GPS sau Bluetooth (fără 3G).

Pentru detalii despre camerele foto (ceva mai puțin importante la o tabletă), va trebui să așteptăm până la MWC. Pentru a le și putea achiziționa, doritorii mai au de așteptat ceva mai mult, până undeva în cursul lunii mai.

via Android Central

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep