HomeFeaturedFocusGama ThinkPad X1 de la Lenovo, disponibila si in Romania

Gama ThinkPad X1 de la Lenovo, disponibila si in Romania

Lenovo a adus și la noi în țară produsele din seria ThinkPad X1, o parte dintre ele fiind deja disponibile în rețeaua de parteneri, o parte devenind disponibile în cursul acestei luni. Produsele care au fost în centrul atenției în cadrul evenimentului de prezentare de ieri sunt: ThinkPad X1 Yoga, primul dispozitiv convertibil cu display OLED, tableta ThinkPad X1, care beneficiază de o serie de module opționale de tip clip-on și accesorii special concepute pentru ea, ThinkPad X1 Carbon, cel mai ușor ultrabook de 14 inci (pentru mediul de business) și sistemul all-in-one ThinkCentre X1 All-in-One, cel mai subțire desktop din lume, cu un cadru de aluminiu de doar 11 milimetri.

06_ThinkPad_X1_Yoga_HERO_SHOT_02_WIN_10_MINISTART_v03

La o primă vedere, atenția îmi este atrasă (în mod evident aș spune) de cele două tablete, ThinkPad X1 și ThinkPad X1 Yoga, care au și o serie de accesorii special construite pentru ele (mouse, căști, husă, adaptor pentru călătorie).

„Aceasta este o serie de produse prin care am reușit să forțăm limitele. Tehnologia este utilizată în scopul obținerii unei performanțe mai mari, cu standarde ridicate în ceea ce privește siguranța și durabilitatea dispozitivelor. În plus, ne bucurăm să redefinim laptopul de business integrând acum tehnologia hibridelor și în gama ThinkPad. E vorba de inovație pentru oameni care vor să inoveze,” a declarat Aurel Nețin, Country Manager Lenovo România.

Prețurile produselor din această serie sunt destul de aspre. Cele două tablete care mi-au plăcut au prețuri de pornire de 1599 EUR plus TVA (ThinkPad X1) respectiv 1799 EUR plus TVA (ThinkPad X1 Yoga). Inițial am crezut că este o greșeală în comunicat și că prețurile sunt în lei.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep