HomeFeaturedFocusHTC One X9 prezentat oficial

HTC One X9 prezentat oficial

Sărbătorile de iarnă nu au o foarte mare importanță în Asia, așa că în ajun de Crăciun cei de la HTC au prezentat oficial mult-așteptatul One X9. Au făcut-o totuși ceva mai discret, fără un eveniment de lansare, doar cu listarea telefonului pe site-ul oficial din China al companiei. Este un smartphone care aduce câteva elemente interesante de design și care, prin perspectiva prețului ceva mai mic decât al lui HTC One A9 (cel puțin în China), are destule șanse să fie un hit. Asta dacă taiwanezii se decid să iasă cu el înspre Occident. Eu sper din suflet să o facă, deși deocamdată detaliile comerciale au fost destul de sărace. HTC are astfel o serie de 9-ari (One M9, One A9 și One X9) cu care poate satisface preferințele unui grup mai mare de consumatori.

htc-one-x9-official

Din punct de vedere tehnic, HTC One X9 se remarcă prin chipset-ul MediaTek Helio X10 cu procesor octa-core de 2,2 GHz, combinat cu o memorie RAM de 3 GB și cu o stocare internă de 32 GB, toate ascunse în spatele unui display IPS de 5,5 inchi full HD (1080 x 1920 pixeli). Dacă la nivel de fotografii camera principală de 13 megapixeli se va descurca onorabil, cred că am deja în minte viitorul înlocuitor pentru HTC One M9-le pe care îl folosesc în prezent. Configurația este completată de o cameră foto secundară de 5 megapixeli, un acumulator de 3000 mAh cu abilități de încărcare rapidă.

Cu un preț în China echivalent a 370 dolari (în condițiile în care HTC One A9 costă pe aceeași piață cam 430 dolari) și cu un aspect care nu mai aduce cu cel de iPhone, One X9 are șanse mari de reușită. Pe mine m-a cucerit deja, abia aștept să îl văd și pe viu.

via HTC

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep