HomeFeaturedFocusZTE a prezentat Blade V7 si Blade V7 Lite la MWC

ZTE a prezentat Blade V7 si Blade V7 Lite la MWC

Ambele telefoane sunt destul de interesante cel puțin privite prin prisma faptului că au ca destinație comercială (confirmată oficial), printre altele, și Europa. Așa că putem spune destul de sigur că le vom vedea și prin România, poate chiar în ofertele operatorilor, acolo unde ZTE s-a mai mișcat destul de bine în trecut, cu alte terminale. Este un motiv suficient, zic eu, pentru a petrece câteva minute în preajma acestui subiect și pentru a vedea cu ce argumente vor încerca cele două smartphone-uri Blade V7 să își cucerească potențialii cumpărători.

ZTE Blade V7 propune publicului un display full HD (1080p) de 5,2 inchi, protejat de o sticlă 2.5D și încadrat într-o construcție metalică de tip unibody. Un chipset MediaTek MT 6753 cu procesor octa-core de 1,5 GHz (Cortex-A53) și cu GPU Mali-T720 GPU, acompaniat de o memorie RAM de 2 GB se ocupă de spectacol. O stocare internă de 16 GB, două camere foto de 13 megapixeli (cea principală) și 5 megapixeli (cea frontală), un acumulator de 2500 mAh, conectivitatea LTE și un Android 6.0 Lollipop sunt restul specificațiilor care ne ajută să avem o imagine clară despre acest terminal.

zte blade v7 2

Fratele mai Lite vine cu un display de 5 inchi și rezoluție HD (720p), protejat de aceeași sticlă 2.5D. Păstrează construcția metalică unibody și plusează cu un senzor pentru citirea amprentei digitale așezat pe partea din spate a telefonului. Scade însă destul din specificații, acolo unde un chipset MediaTek MT6735P cu procesor quad-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 2 GB, o stocare internă de 16 GB și ambele camere foto cu senzor de 8 megapixeli, plus o baterie de 2500 mAh, definesc configurația.

ztebladev7lite

Așa cum spuneam, telefoanele sunt destinate și piețelor din Europa. Dar acest lucru se va întâmpla de-abia în vară, atunci când probabil vom avea și detalii legate de preț.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep