HomeFeaturedFocusLenovo a prezentat la MWC telefonul VIBE K5 Plus

Lenovo a prezentat la MWC telefonul VIBE K5 Plus

Producătorul chinez targetează acest telefon înspre iubitorii de muzică și consumatorii de conținut multimedia prin intermediul smartphone-ului. Acolo încearcă să meargă VIBE K5 Plus, care vrea să cucerească și printr-un preț extrem de atractiv, mai ales prin perspectiva flagship-urilor lansate la acest MWC. Se pare că Lenovo VIBE K5 Plus se va distribui pe toate piețele pe care Lenovo este deja prezent cu dispozitive mobile la un preț de 149 dolari, plus taxe.

Ce primește un consumator de acești bani? Destul de multe, aș spune eu și aș începe cu ecranul full HD (1080p) de 5 inchi, în spatele căruia se ascunde un chipset Qualcomm Snapdragon 616 cu procesor octa-core de până la 1,5 GHz, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB (care se poate extinde prin microSD), o cameră foto principală de 13 megapixeli, una secundară de 5 megapixeli, un acumulator de 2750 mAh, tehnologie Dolby Atmos pentru o calitate crescută a sunetului și o serie de aplicații dedicate (SHAREit, SNAPit, Guvera Music). Ca și gamă de culori, K5 Plus va fi disponibil în variantele Platinum Silver sau Champagne Gold.

Va exista și o versiune simplă, un Lenovo VIBE K5, care scade rezoluția ecranului la 720p și vine cu un chipset Qualcomm Snapdragon 415 (de asemenea cu procesor octa-core), prețul acestuia începând de la 129 dolari.

Lenovo VIBE K5 Plus chiar pare interesant, depinde însă și la ce prețuri ajunge în Europa.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep