HomeFeaturedFocusLiquid Jade 2 si Liquid Zest, telefoanele Acer de la MWC

Liquid Jade 2 si Liquid Zest, telefoanele Acer de la MWC

Printre atâtea lansări de la numele consacrate în industria de smartphone, s-au strecurat și câțiva producători din linia a doua, care, poate pe nedrept, au trecut destul de neobservați. Le facem dreptate măcar puțin și vorbim, pentru moment, despre Liquid Jade 2 și Liquid Zest, cele două telefoane smart cu care Acer a defilat la Barcelona.

Chiar dacă Acer nu sună la fel de frumos ca un nume mare, cel puțin pentru iubitorii de smartphone, Jade 2 pare un terminal destul de interesant. Un display AMOLED full HD de 5,5 inchi, combinat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 808 (cu procesor hexa-core), cu o memorie RAM de 3 GB și cu o cameră foto principală de 21 megapixeli, nu lasă rece un pasionat. Telefonul mai dispune de o stocare internă de 32 GB și de o cameră foto secundară de 8 megapixeli. El vine echipat cu cea mai recentă versiune de Android, 6.0 Marshmallow.

Acer-Liquid-Zest

Liquid Zest propune un ecran mai mic, de 5 inchi, cu rezoluție 720p. Vine cu o variantă LTE, cu chipset MediaTek MT6735 cu procesor quad-core de 1,3 GHz (care are DTS HD Premium Sound) și una 3G, care este echipată cu un chipset MediaTek MT6580. În rest, specificațiile sunt comune celor două variații și includ o cameră foto principală de 8 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli, o memorie RAM de 1 GB și o stocare internă de 8 GB. Prețurile pentru aceste două versiuni sunt de 149 și respectiv 109 euro, valabile pentru Europa.

Despre telefonul mai interesant, Liquid Jade 2, nu se cunosc detalii comerciale.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep