HomeFeaturedFocusMicrosoft anunta Lumia 650, un smartphone de business de la 200 USD

Microsoft anunta Lumia 650, un smartphone de business de la 200 USD

Lumia650_Marketing_Image-SSIM-02-1024x731

Până la urmă Microsoft a anunțat noul Lumia 650, cel mai nou smartphone cu Windows 10 Mobile, dar fără suport Continuum for Phones. După cum am anunțat deja, Lumia 650 vine cu display de 5 inch OLED, 16 GB pentru stocare, 1 GB RAM, baterie de 2000 mAh, procesor Qualcomm Snapdragon 212 la 1,3 GHz și suport LTE. Cântărește 122 grame și are 6.9 mm grosime. Camera principală este de 8 MP, cea secundară de 5 MP.

Noul Lumia 650 este construit pentru zona de business, după cum ne spune Microsoft. Cu toate astea nu are Continuum for Phones.

Lumia650_Marketing_Image-SSIM-01

Lumia 650 va fi disponibil din 18 februarie cu un preț de 200 USD fără taxe (probabil că în Europa va veni la 200 EUR).

De notat un lucru important: conform declarației Microsoft, Lumia 650 face parte din noua strategie de pe zona de mobile și e un pas înainte în direcția aducerii Windows 10 pe mai mult de un miliard de aparate.

As we’ve sharpened our mobile strategy with a new focus in phones, the Lumia 650 is another step towards bringing Windows 10 to more than a billion devices. Our phones will continue to play a key role in this effort. We’re improving our platform with regular updates and are committed to continuing to deliver the most productive and secure Windows-based smartphones to Windows fans and business customers.

Nicidecum vreun mesaj legat de faptul că zona de smartphone-uri Microsoft ar fi moartă așa cum s-au grăbit să anunțe o grămadă de amatori din zona de media.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

  1. Sunt curios cât o să dureze până apare și în România, în majoritatea zonelor din Europa este deja în vânzare, asta e adevărata problemă a celor de la Microsoft, că nu se ocupă de piața telefoanelor așa cum ar trebui în toate zonele, păcat având în vedere că este un telefon frumos chiar dacă specificațiile nu sunt de top (iar prețul sunt sigur că o să scadă în timp pentru cei care spun că este ”scump”).

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep