HomeFeaturedFocusLG va introduce la MWC noua serie de smartphone X

LG va introduce la MWC noua serie de smartphone X

Este o idee destul de interesantă din partea producătorului coreean, care s-a gândit să pună accentul pe câte un feature aparte, iar restul configurației să fie una clasică, standard, în zona de mid-range. Mi se pare destul de cinstit acest mesaj, iar primele două terminale din serie, pe care LG a anunțat că le vom vedea la congresul din Barcelona în toată splendoarea lor, X cam și X screen, ne și spun cam unde va cădea accentul.

Evident, X cam se va adresa celor care caută funcțiile foto atunci când achiziționează un smartphone. Tocmai de aceea, în partea din spate, terminalul vine cu două camere foto combinate (un fel de dual camera), una de 13 megapixeli și una de 5 megapixeli, în timp ce iubitorii de selfie-uri au la dispoziție o cameră foto frontală de 8 megapixeli. Restul configurației este compus dintr-un ecran de 5,2 inchi și rezoluție full HD, care ascunde în spatele său un procesor octa-core de 1,14 GHz, o memorie RAM de 2 GB, o stocare internă de 16 GB, un acumulator de 2520 mAh și un Android 6.0 Marshmallow.

lg x screen x cam

LG X screen vine cu o tehnologie similară cu a lui LG V10, care propune două ecrane. Unul mare, de 4,93 inchi și rezoluție HD (720p) și unul mic, LCD, pentru notificări, de 1,76 inchi și 520 x 80 pixeli, pentru notificări. Un procesor quad-core de 1,2 GHz, o memorie RAM de 2 GB, o stocare internă de 16 GB, un cuplu de camere foto de 13 și de 8 megapixeli și un acumulator de 2300 mAh completează lista cu specificații tehnice.

“Everyone has a favorite smartphone feature. At LG, we think there’s room for devices that do one thing very well and that customers shouldn’t have to pay for features that they don’t want. At the end of the day, we’re committed to offering consumers more choices,” a descris seria X, Juno Cho, Președinte și CEO al LG Electronics Mobile Communications Company.

Ca veste bună suplimentară, după anunțul oficial care va veni la o zi după LG G5, vom afla și faptul că terminalele din seria X vor fi disponibile în Europa încă din primul val de piețe care le vor avea la vânzare.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep