HomeFeaturedFocusMicrosoft intra pe dispozitivele Acer cu Android

Microsoft intra pe dispozitivele Acer cu Android

Cele două părți au semnat un acord prin care dispozitivele mobile cu Android pe care Acer le va lansa pe piață vor avea preinstalate (și probabil imposibil de dat jos) câteva aplicații Microsoft, majoritatea din suita de business. Este vorba despre Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Skype, OneNote și OneDrive. Este vorba nu doar despre telefoanele smart produse de Acer, ci și de tabletele acestui producător, care par a se bucura de ceva mai mult succes.

Prin această înțelegere, Acer pășește într-un grup de parteneri strategici din zona de producție de dispozitive mobile, un grup foarte mare care crește constant și care numără peste 70 de nume. Semn că Microsoft înțelege că trebuie să atace utilizatorii și prin platformele concurente Windows-ului, a cărui popularitate în scădere acționează ca o frână pentru aplicațiile enumerate mai sus.

Asta este vestea bună pentru Microsoft. Partea mai puțin bună este legată de ultimele bârfe legate de compania din Redmond, care afirmă că un nou val de disponibilizări este pe care să se declanșeze. Este și asta o modalitate de a ajusta cifrele financiare, chiar dacă nu cea mai fericită.

via Microsoft

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep