HomeFeaturedFocusAlcatel OneTouch Idol 4S vine cu o surpriza placuta

Alcatel OneTouch Idol 4S vine cu o surpriza placuta

Am vorbit cu câteva zile în urmă despre toată pleiada de terminale cu care Alcatel vrea să atace expoziția de la Barcelona care începe peste o săptămână. La MWC 2016, producătorul chinez care folosește brandul Alcatel va alinia seria OneTouch Pop 4, precum și două terminale din seria OneTouch Idol 4. Unul dintre acestea, mai exact Alcatel OneTouch Idol 4S, se pare că vine cu o surpriză destul de plăcută pentru fanii realității virtuale.

Se pare că cutia în care vine telefonul este, de fapt, o pereche de ochelari pentru realitatea virtuală. Un fel de Google Cardboards, dar din plastic și ceva mai îngrijiți. Bănuiesc că vor fi și câteva aplicații dedicate acestui dispozitiv. Informația vine via Venture Beat, care oferă și un preț pentru acest smartphone. Se pare că Idol 4S va costa 400 dolari (preț valabil fără obligații contractuale). Un preț destul de accesibil pentru un smartphone cu specificații peste medie și o pereche de ochelari pentru realitate virtuală, presupus mai bine realizați decât cei de carton oferiți de Google.

Sunt curios (și convins că răspunsul va fi aflat la MWC) ce aplicații dedicate pentru VR vor oferi preinstalate cei de la TCL.

via Venture Beat

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep