HomeFeaturedFocusO recomandare de la Lenovo: WRITEit 2.0, aplicatie de notite optimizata pentru...

O recomandare de la Lenovo: WRITEit 2.0, aplicatie de notite optimizata pentru ecrane touch si stylus

writeit-X1Yoga-doodle-list

WRITEit 2.0 este o aplicație de Windows 10 dedicată dispozitivelor cu ecran touch care pot folosi și stylus (sau pen-uri) prin care se pot lua mai ușor notițe, se pot face mici schițe și adnotări pe paginile web sau documente. Programul este gratuit și bineînțeles, pentru aparatele care sunt folosite pe sistemele Lenovo cu touch și pen oferă elemente mai exacte de control.

Ceea ce ne-am obișnuit deja să vedem pe produse gen Galaxy Note e acum disponibil și pentru sistemele cu Windows 10 cu touch screen și pen.

Lenovo a dezvoltat WRITEit 2.0 ca o aplicație software gratuită, pentru a transforma ecranele tactile ale dispozitivelor cu sistem de operare Windows în adevărate pânze virtuale. Cu ajutorului unui pen sau al gesturilor, utilizatorii pot scrie, desena, evidenția, schița sau marca cu ușurință orice pe ecran: documente Word, fotografii, prezentări, pagini web și multe altele. Utilizatorii pot crea chiar și o pânză neagră pentru a scrie sau desena și pentru a da frâu liber creativității. WRITEit 2.0 le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și salva creațiile sub formă de imagini pe care le pot apoi partaja cu alte persoane.

Instrumentele aplicației includ 12 culori de creion, în trei lățimi, și patru culori de evidențiere, precum și o gumă de șters. WRITEit 2.0 are de asemenea un strat de pânză virtuală pentru adnotări, folosind pen-ul sau gesturile tactile.

Dacă aveți un laptop hibrid sau o tabletă cu Windows pentru care aveți un pen, atunci poate nu ar fi rău să testați aplicația. Ea poate fi descărcată gratuit de pe website-ul: http://www.getwriteit.com.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep