HomeFeaturedFocusGionee a prezentat flagship-ul S8

Gionee a prezentat flagship-ul S8

Producătorul chinez a ales să folosească congresul de la Barcelona pentru a arăta publicului cel mai recent smartphone, unul destul de interesant, cu care va încerca să cuccerească câți mai mulți utilizatori. În acest scop, compania a apelat la cât mai multe argumente. Putem include aici carcasa metalică unibody sau faptul că telefonul este unul destul de subțire pentru dimensiunea sa (producătorul l-a catalogat ca fiind și cel mai îngust smarphone de 5,5 inchi, dar nu îmi dau seama cât de mult contează acest lucru).

Și dacă tot am amintit de dimensiunea ecranului, să începem lista cu specificații tehnice tocmai cu display-ul AMOLED de 5,5 inchi și rezoluție full HD. Acesta este protejat de sticlă 2.5D și are înglobată tehnologia 3D Touch, fiind capabil să identifice trei tipuri de apăsare a ecranului (una scurtă, una normală și una ceva mai puternică). În spatele acestui ecran se ascunde un chipset MediaTek Helio P10 cu procesor octa-core, asortat cu o memorie RAM de 4 GB și o stocare internă de 64 GB. Camera foto principală este de 16 megapixeli (f/1.8, senzor RWB, Laser Focus și Phase Detection AF), acumulatorul este de 3000 mAh și sistemul de operare este un Android 6.0 Marshmallow customizat cu Amigo OS.

Există și un senzor pentru citirea amprentei digitale încorporat în butonul home, precum și o funcție ceva mai specială, care permite conectarea simultană la două conturi de WhatsApp.

Există deja și un preț pentru Europa, ceva cam mare după părerea mea. Telefonul va costa 450 euro și va fi disponibil la sfârșitul lunii viitoare.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep