HomeFeaturedFocusSony pune oficial capat seriei Xperia Z

Sony pune oficial capat seriei Xperia Z

Ceea ce era doar un zvon în momentul în care Sony a prezentat la MWC noua serie Xperia X, devine de astăzi o informație cât se poate de oficială. Producătorul nippon a decis să renunța la seria de flagship-uri Xperia Z, cea care a urcat Sony, alături de marile nume ale industriei producătoare de smartphone, în topul preferințelor utilizatorilor de Androide (și nu numai). De acum focusul va fi pe seria Xperia X, acolo unde își vor face apariția și alte terminale, capabile să se bată cu vârfurile de gamă de la Samsung, LG sau HTC.

“The Xperia Z line has reached its culmination – Xperia X series represents a new chapter and evolution of our product strategy. Whilst the Xperia Z series was all about bringing the best of Sony’s advanced technologies to smartphones, Xperia X series is based on bringing smart, adaptive Sony user experiences across camera, battery performance and hardware / software design”.

Acestea fiind spuse, aștept un adevărat flagship în seria Xperia X. Nu de alta, dar gurile rele spun că Sony Xperia X Performance nu se ridică la nivelul mai vechiului Xperia Z5 Premium. O afirmație discutabilă, în funcție de ceea ce caută fiecare utilizator la un smartphone. Totuși, mi-ar plăcea să văd toate aceste variabile risipindu-se odată cu apariția unui flagship veritabil, fără urmă de îndoială.

via XperiaBlog

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep