HomeFeaturedFocusArchos anunta doua noi telefoane, Diamond 2 Plus si Diamond 2 Note

Archos anunta doua noi telefoane, Diamond 2 Plus si Diamond 2 Note

Ca de obicei, acest lucru se întâmplă înainte de debutul oficial al congresului de la Barcelona, când luminile reflectoarelor vor cădea pe celebrități mai mari. Până la urmă este un lucru firesc, standul Archos de la MWC nu va fi un punct de atracție care să țină piept marilor producători, așa că cele două telefoane sunt aduse în atenția publicului și pre-eveniment. Și cred că cei de la Archos fac bine, pentru că ambele terminale din seria Diamond 2 au câte ceva de arătat, fiind cu mult peste cele din seria Oxygen, care aparțin aceluiași producător și care vor fi și ele prezente la Barcelona.

Archos Diamond 2 Plus propune un display full HD (1080p) de 5,5 inchi, un chipset MediaTek MT6755 Helio P10 cu procesor octa-core de până la 2,0 GHz și GPU Mali-T860MP2, o memorie RAM de 4 GB, o stocare internă de 64 GB, o cameră foto principală de 20 megapixeli cu dual-LED flash, una secundară de 8 megapixeli, conectivitate LTE, senzor pentru citirea amprentei digitale, un acumulator de 3000 mAh, un Android 6.0 Marshmallow și USB Type-C. Telefonul va fi disponibil începând cu luna mai a acestui an, la un preț de 249 euro (valabil pentru piețele din Europa) care îl face să fie destul de atractiv.

Archos Diamond 2 Note este un phablet de 6 inchi, cu rezoluție QHD, care pare a avea margini extrem de subțiri ale ecranului. În spatele display-ului se ascunde un chipset MediaTek MT6795 Helio X10, cu procesor octa-core de până la 2,0 GHz și GPU PowerVR G6200, o memorie RAM de 3 GB, stocare internă de 32 GB, o cameră foto principală de 16 megapixeli, una secundară de 8 megapixeli, suport LTE, același Android 6.0 Marshmallow și un acumulator de 3610 mAh. Disponibil tot din luna mai, acest terminal va avea un preț de comercializare de 299 euro.

Cred că cel puțin la nivelul de sus, Archos se prezintă destul de bine ca raport preț/specificații. Un model care ar trebui urmat și de alte branduri locale, de preferat cele din România!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep