HomeFeaturedFocusT-Mobile se distreaza cu un unboxing subacvatic pentru Samsung Galaxy S7

T-Mobile se distreaza cu un unboxing subacvatic pentru Samsung Galaxy S7

unboxing S7

Recunosc că nu înțeleg rostul materialelor video (cunoscute și drept unboxing) în care ni se dezvăluie conținutul pachetelor în care se găsesc gadget-uri. E o chestie preaslăvită de Apple care pe mine unul mă lasă rece – de ce m-ar interesa cum e ambalat produsul? Știu ce în pachet, că de aia l-am cumpărat nu?

În fine, nu despre asta vreau să vă vorbesc ci despre faptul că T-Mobile a găsit o modalitate inedită de a promova funcția waterproof a lui Gaalxy S7, care în termeni de marketing se traduce prin  Ingress Protection 68 (sau IT68): să facă un unboxing în apă. Dacă ați citit specificațiile tehnice ale noului Galaxy S7, el poate să stea în apă până la 30 de minute și doar la o adâncime maximă de 1,5 m. Chestia asta o să atragă la vară multe S7-uri în service ca urmare a experiențelor făcute de diverși prin apa mării sau a oceanelor.

A ieșit filmul de mai jos care în principiu ne arată că S7 poate funcționa sub apă, prezentare inedită, trebuie să recunosc.

Dar în afară de asta, Des, protagonistul filmării a stricat încărcătorul, căștile și sigur nu ne-a arătat dacă poate să și folosească aparatul sub apă, cu SIM-ul în el.

Totuși i-a reușit să facă senzație pe net pentru o zi.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep