HomeFeaturedFocusUn nou smartphone VIVO se apropie: vivo X6S

Un nou smartphone VIVO se apropie: vivo X6S

Este o întreagă debandadă cu toate modelele de vivo din seria X6. După ce inițial au fost lansate vivo X6 și vivo X6 Plus, producătorul chinez a venit la câteva săptămâni distanță (sau mai bine spus, va veni) cu o serie de îmbunătățiri pentru acestea, sub forma lui vivo X6S Plus, care a trecut deja prin etapa de certificări TENAA, lucru sinonim cu o lansare iminentă și acum prin vivo X6S, care trece prin aceeași etapă de neevitat pentru un smartphone aproape de lansare. Prilej cu care mai aflăm și câteva detalii de natură tehnică despre acest terminal.

Înainte de a le trece în revistă, trebuie să spun că mă aștept ca producătorul chinez să anunțe ambele modele în același timp, la fel cum a făcut cu vivo X6 și X6 Plus.

vivo x6s

Revenind la modelul X6S, acesta defilează cu un display IPS de 5,2 inchi și rezoluție fullHD, care ascunde în spate o combinație destul de atractivă de procesor octa-core de 1,8 GHz, memorie RAM de 4 GB, stocare internă de 64 GB, cameră foto principală de 13 megapixeli și cameră foto frontală de 8 megapixeli. Dacă adăugăm și senzorul pentru citirea amprentei digitale, conectivitatea LTE și un Android 5.1 Lollipop (aici se putea mai bine) și avem imaginea unui terminal interesant, pe care un preț cinstit îl poate transforma într-un hit de vânzări.

Având în vedere că perechea de terminale a trecut deja prin curtea TENAA, o lansare este de așteptat în viitorul apropiat, poate chiar în cadrul congresului din Barcelona. Prilej cu care vom face cunoștiință și cu prețurile acestora.

via TimesNews

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep