HomeFeaturedFocusWindows 10 Mobile oficial vine pe 29 februarie, conform Microsoft Mexic

Windows 10 Mobile oficial vine pe 29 februarie, conform Microsoft Mexic

Lumia-950l-105.jpg

Nu e primul zvon care indică faptul că Windows 10 Mobile s-ar putea lansa oficial în februarie, mai exact în ultima zi. Dar acum informația vine pe un canal oficial, adică de pe pagina de Facebook a Microsoft Mexic și anunță simplu: ”Windows 10 Mobile va fi disponibil din 29 februarie, dar nu toate aparatele îl vor primi în aceiași zi”.

“Hello, the update to Windows 10 will be available as from 29 February, but remember that not all devices will be able to do so. Greetings!”

Din partea companiei mamă nu avem nimic oficial încă, nici măcar Gabe Aul nu a zis nimic. Cu toate astea aseară a mai apărut un indiciu care suține ideea că Windows 10 Mobile e aproape de final: aparatele Lumia 950, 950 XL și 550 au primit aseară update-ul la Windows 10 Mobile 10586.107 pe canale non-Insider, adică oficial.

În această situație e posibil ca viitorul Windows 10 Mobile final să ajungă inițial pe aparatele Insider-ilor și apoi pe cele non-Insider.

Așa că dacă vreți să fiți siguri că veți primi Windows 10 Mobile rapid, e timpul să intrați în programul Insider.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. Il asteptam cu drag, desi s-au mai auzit zvonuri asemanatoare inca din Decembrie, anul trecut.

    Sunt insider, dar si sotia are Lumia, asa ca vom vedea cine castiga cursa…

    Intrebarea este care sunt modele de Lumia care nu vor primi Windows 10 Mobile deloc (eu cred ca cele cu memorie RAM sub 1 GB si cu spatiu de stocare sub 8 GB). De exemplu, pe Lumia 530 (512 MB RAM, 4 GB stocare) de exemplu nu am putut sa instalez Windows 10 Mobile insider preview, dar pe Lumia 635 (512 MB RAM, 8 GB stocare), da.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep