HomeFeaturedFocusX6S si X6S Plus, doua telefoane noi lansate oficial de Vivo

X6S si X6S Plus, doua telefoane noi lansate oficial de Vivo

Cele două terminale se adresează celor care adoră să savureze conținut audio de înaltă calitate direct de pe telefon, oricât de aiurea ar suna asta pentru cei cu adevărat pasionați de experiențe audio hi-fi. Vivo (producătorul al cărui nume l-am văzut scris în vreo trei moduri diferite) a prezentat oficial cele două telefoane care au ajuns și în atenția opiniei publice cu ocazia vizitei făcute la TENAA și a căror lansare o așteptam. Există surprize de ordin tehnic, dar mai ales există detaliile pentru audiofili.

Dar înainte de a trece la specificațiile celor două dispozitive, trebuie spus că la nivel estetic sunt identice cu predecesorii Vivo X6 și Vivo X6 Plus. Diferențele sunt în interior și încep la nivelul chipset-ului. MediaTek-ul a fost înlocuit cu Qualcomm Snapdragon 652, cu procesor octa-core (4 x Cortex A72, 4 x Cortex A53, GPU Adreno 520). Ecranele sunt de 5,2 inchi, respectiv 5,7 inchi, ambele full HD Super AMOLED, memoria RAM este de 4 GB, stocarea internă este de 32 sau 64 GB, camerele sunt de 13 megapixeli pe Vivo X6S și de 16 megapixeli pe Vivo X6S Plus, cea secundară este de 8 megapixeli în cazul ambelor telefoane. O altă trăsătură comună este prezența senzorului pentru citirea amprentei digitale.

Vivo X6S vine cu un acumulator de 2400 mAh și cu un chip audio cu convertor DAC AKM4375, fratele său mai mare, cu un acumulator de 3000 mAh și cu un DAC ES9028 DAC inclus într-un procesor audio YAMAHA YSS-205X. Prețurile celor două telefoane, valabile pentru China, sunt de aproximativ 400 dolari, respectiv 470 dolari. Terminalele se vor găsi în magazinele online din China începând de săptămâna viitoare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep