HomeFeaturedFocusWindows 10 Mobile preview build 14267 lansat in Fast Ring pentru Lumia...

Windows 10 Mobile preview build 14267 lansat in Fast Ring pentru Lumia 950, 950 XL si 550

Lumia-950-hero-jpg

La puțin timp după ce a lansat în Fast Ring versiunea Windows 10 Insider Preview 14267 pentru PC Gabe Aul ne-a anunțat că și utilizatorii de Windows 10 Mobile cu Lumia 950, 950 XL, 550 și Xiaomi Mi4 pot beneficia de noul build de Windows 10 Mobile. Este primul build de Windows 10 Mobile din acest an, luat de pe noul branch Redstone.

În curând va veni și pe celelalte aparate, ne asigură Gabe Aul.

Cosmin are în teste un Lumia 950 XL și ne dă mai multe detalii despre schimbări, adică aceleași pe care le-am menționat și pentru build-ul de PC.

Ce aduce nou?

Apar și elemente noi în browser-ul Edge: se poate opta între afișarea link-urilor sau doar a icon-urilor. Și se mai poate seta browser-ul Edge ca atunci când este închis să curețe datele de browsing colectate în sesiunea respectivă.

Și în plus mai avem și îmbunătățiri legate de partea de mesagerie și Skype.

Pe lângă ele mai avem și repararea bug-urilor din versiunile interioare:

– Reset this PC merge

– Eroarea legată de WSClient.dll a dispărut

– sistemele cu Intel RealSense pot folosi camera frontală

– spațiul de stocare liber este afișat și calculat corect

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

  1. @Mihai, recomand reinstalarea programelor care sufera de aceasta “boala”, adica sa nu porneasca dupa instalarea unui update.

    Eu folosesc un Lumia 640 cu Windows 10 Insider preview, si asa am rezolvat in trecut astfel de cazuri. Nu cred ca ar fi probleme specifice modelului de telefon, eventual depind de tipul update-ului: oficial vs. insider preview.

  2. Din pacate nu este un mare pas inainte acest build.Aduce ceva nou, inbunatatiri la edge, optiuni de trimis poze pe Skype din aplicatia de mesagerie si strica altele. Aplicatiile de fitness Fitbit si Microsoft Health nu se mai sincronizeaza, Shazam sau Sound Huond nu se mai deschid deloc ( inainte se deschideau dar nu detectau nimic).Am incercat sa setez Cortana dar a fost imposibil de trecut de etapa setarii limbi desi era setat pe engleza nu trece de acea faza. Cu acestea m-am confruntat eu dar pe forumuri sunt si altele mai grave. Marele avantaj pentru mine este contul de email exchange nu mai da eroare de sincronizare, pana cum. Cum ziceam doi pasi inainte si doi inapoi sper sa mearga mai bine la urmatorul build.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep