HomeFeaturedFocusAprilie va fi o luna plina de lansari (HTC si Huawei aproape...

Aprilie va fi o luna plina de lansari (HTC si Huawei aproape sigure)

Câteva flagship-uri interesante se vor arăta la față în luna aprilie, lucru care o face să fie extrem de urmărită de către pasionații de telefoane smart. Și, ca de obicei, va fi ceva vânzoleală pe zona de Android, acolo unde vin cele mai multe terminale. Tonul în rândul numelor mari se pare că va fi dat de către Huawei (cel puțin conform spuselor lui @evleaks), care pe 6 aprilie va prezenta noua gamă P9, cu tot cu derivatele P9max și P9lite, precum și o versiune P9 pentru premianți. Este seria de vârf de la Huawei și, dacă ne uităm la istoricul celor din familia P8, sunt telefoane care fac o figură frumoasă când vine vorba despre vânzări.

Despre versiunea de top, cea îmbunătățită de P9, se știe doar că se va baza pe un chipset proprietar Huawei, un Kirin 955, că va avea un display de 6,2 inchi și o combinație de memorie RAM de 4 GB cu o capacitate de stocare de 64 GB. Evident, sunt specificații neoficiale, așa că indicat este să așteptăm data lansării pentru a fi siguri de o configurație clară. Partea frumoasă cu Huawei este că producătorul este printre puținii cu nume mare care știu să facă prețuri atractive pentru specificații de top.

eva-2

Mergând mai departe, același Evan Blass (@evleaks) ne spune că pe 19 aprilie vom vedea și flagship-ul celor de la HTC, care se va numi simplu 10 (acum are sens acel #powerof10). Cu un display AMOLED QHD de 5,15 inchi, un chipset Qualcomm Snapdragon 820, o memorie RAM de 4 GB și o cameră foto principală UltraPixel de 12 megapixeli, acesta promite că înglobează toate eforturile inginerilor taiwanezi de a se autodepăși.

Sunt convins că pe măsură ce timpul trece, calendarul lunii aprilie se va popula cu noi evenimente de lansare pentru alte terminale de top. Vom fi aici să vă ținem la curent cu toate aceste lansări.

via PhoneArena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep