HomeEvenimenteCum urmaresti live evenimentul de lansare a noului iPhone SE din seara...

Cum urmaresti live evenimentul de lansare a noului iPhone SE din seara asta

apple_event

Peste câteva ore o să înceapă un nou eveniment Apple unde vom vedea cum roata se reinventează și inovația este dusă pe un nou nivel. Mai exact ne așteptăm ca Tim Cook să vină și să ne prezinte un nou iPhone, lumea vorbește de un iPhone SE și poate un nou iPad, poate și o versiune nouă de iPad Pro.

Ca de obicei, alte surprize pot să apară din partea Apple și ăsta nu ar fi un lucru rău.

Evenimentul de prezentare începe la ora 10 am PDT (1 pm EDT, 5 pm/17:00 GMT, 6 pm/18:00 CET), adică ora 19:00 a României și va putea fi urmărit live aici.

Și tot ca de obicei, stream-ul va putea fi deschis implicit doar cu aparate ce folosesc MacOS X sau iOS, împreună cu browser-ul Safari (6.0.5 sau mai nou pentru MacOS).

Pentru prima dată și în mod surprinzător (și nu prea, dacă ne gândim că la ultima lansare Apple Microsoft a fost pe scenă, dansând în hora iPad Pro), Apple permite redarea stream-ului live și pe sisteme Windows 10, doar dacă ele folosesc noul browser Edge.

Așa că, dacă aveți Windows 10 cu Edge nu mai trebuie să recurgeți la niciun truc (extragerea link-ului de stream din pagina Apple și apoi deschiderea în VLC) ca să vedeți lansarea Apple.

Ne auzim diseară pe Twitter (@balanionut) să comentăm.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep