HomeFeaturedFocusPosesorii de Kindle mai vechi de 2012 sunt obligati sa faca update...

Posesorii de Kindle mai vechi de 2012 sunt obligati sa faca update ca sa nu piarda conectivitatea la cloud

Kindle_1

Toți cei ce au și folosesc un Kindle mai vechi de 2012 sunt sfătuiți să îi facă rapid update (adică până cel târziu mâine, 22 martie). Mulți dintre posesorii de ebook readere Kindle în cauză au primit deja mesaje de atenționare din partea Amazon, încă de la începutul lunii martie, deci pentru ei nu ar trebui să fie o surpriză acest anunț

Software-ul de pe aceste modele de Kindle este învechit, pentru a putea funcționa în continuare cu conectivitate la Internet e nevoie de un update. Vestea bună este că el ar trebui să vină și să se instaleze automat pentru toți cei ce au aparatele deja conectate la Internet. Dacă nu va fi aplicat update-ul, după 22 martie aparatele în cauză vor primi următorul mesaj de eroare:

“Your Kindle is unable to connect at this time. Please make sure you are within wireless range and try again. If the problem persists, please restart your Kindle from the Menu in Settings and try again.”

Rezolvarea o să presupună instalarea manuală de update, adică conectarea Kindle-ului la PC/MacBook prin cablu USB și de acolo aplicarea update-ului.

Mă gândesc că nu o să aveți chef să faceți asta, așa că mai bine mergeți acum în meniu și verificați disponibilitatea update-ului.

Aparatele care vor fi afectate sunt:

  • Kindle 2nd Generation (2009) (2.5.8)
  • Kindle DX 2nd Generation (2009) (2.5.8)
  • Kindle Keyboard 3rd Generation (2010) (3.4.2)
  • Kindle 4th Generation (2011) (4.1.3)
  • Kindle 5th Generation (2012) (4.1.3)
  • Kindle Touch 4th Generation (2011) (5.3.7.3)
  • Kindle Paperwhite 5th Generation (2012) (5.6.1.1)

Pentru detalii suplimentare vă recomand să mergeți pe pagina de suport de la Amazon (adică aici) și să selectați modelul de Kindle pe care îl folosiți.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep