HomeFeaturedFocusHTC Vive este la mare cautare

HTC Vive este la mare cautare

Dispozitivul pentru realitate virtuală de la HTC, Vive, a devenit disponibil pentru precomandă la niște prețuri deloc mici. Chiar și așa, se pare că se va bucura de un real succes și poate fi marea gură de oxigen pe care o așteaptă HTC-ul pentru a se redresa. Pe semne că și oficialii companiei au simțit acest lucru, pentru că chiar Cher Wang a precizat la un moment dat că Vive este noul focus al HTC-ului, cumva în detrimentul segmentului de smartphone.

Primul semn în această direcție a fost faptul că în circa 10 minute de când a devenit disponibil, se pare că numărul de comenzi a depășit cifra de 15.000 de unități precomandate. Judecând după prețul mediu de vânzare al Vive, putem spune fără să greșim că HTC a făcut aproximativ 12 milioane de dolari într-o singură zi. De fapt, în câteva minute! Este o perspectivă îmbucurătoare atât pentru companie, cât și pentru produs în sine, se pare că vin vremuri ceva mai bune pentru HTC. Cu atât mai mult cu cât produsul are, cel puțin pentru moment, o disponibilitate limitată geografic, lucru care sper eu să se schimbe.

Așadar succesul pare garantat. Asta cu condiția ca disponibilitatea și stocurile să nu fie perturbate de probleme de aprovizionare, că am mai văzut filmul ăsta chiar și la producători mai mari.

via Phandroid

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep