HomeFeaturedFocusMcDonald’s ataca zona de VR cu Happy Goggles

McDonald’s ataca zona de VR cu Happy Goggles

Uite o inițiativă care îmi place la renumitul lanț de fast-food (nu că nu mi-ar plăcea de mor și mâncarea de acolo, dar încerc să mă abțin). Simțind că există un interes tot mai crescut al utilizatorilor în jurul conceptului de realitate virtuală, lucru certificat și de succesul de care se bucură HTC Vive, spre exemplu, cei de la McDonald’s au venit cu un proiect extrem de interesant de imagine și care clar va fi pe gustul tinerilor clienți de fast-food.

Fiecare cutie de Happy Meal, meniul dedicat copiilor, va putea fi transformată extrem de simplu într-o pereche de ochelari pentru realitatea virtuală de tipul Google Cardboard VR. Rezultatul, care va fi numit Happy Goggles, va fi în mod evident împerecheat și cu o aplicație dedicată pentru smartphone (un simulator de ski numit Slope Stars), dar va putea fi utilizat și cu aplicații terțe.

Happy-Goggles 2

Happy Goggles vor fi introduși în primă fază doar în Suedia, însă intenția McDonald’s este ca noua cutie transformabilă să ajungă în toate punctele de vânzare, la nivel global. Îmi place conceptul, s-ar putea chiar să prindă, mai ales la consumatorii ceva mai tineri. Cu atât mai mult cu cât Slope Stars, simulatorul de ski, va avea și multiplayer!

via Android and Me

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep