HomeFeaturedFocusPrecomenzile de Samsung Galaxy S7 si S7 edge doboara recorduri

Precomenzile de Samsung Galaxy S7 si S7 edge doboara recorduri

Ăsta este clar un obicei preluat de la Apple, care se mândrește cu numărul tot mai mare de comenzi și de vânzări din primul weekend de disponibilitate de când îi știu eu. Și sunt curios dacă o să o mai facă și în continuare, de vreme ce interesul fanilor pentru produsele noi pare să scadă puțin. Așa că de ce nu ar face și Samsung o ispravă similară, mai ales că se pare că numărul de precomenzi pentru cele mai recente flagship-uri chiar este unul de lăudat. Încă nu sunt cifre oficiale, dar ele nu vor întârzia să și apară, având în vedere că producătorul coreean s-a lăudat deja că va fabrica peste 17 milioane de unități în prima lună de viață a celor două telefoane.

Dar dacă tot am vorbit despre precomenzi uimitoare în cazul HTC Vive, haideți să vorbim foarte pe scurt și despre succesul care se conturează pentru Samsung Galaxy S7 și S7 edge, chiar dacă deocamdată avem doar niște cifre neargumentate, culmea, de pe piața din Rusia, de unde ni se spune că numărul de precomenzi a fost cu mult peste așteptări (și peste cifrele predecesorilor) și că versiunea cu ecran curbat domină în preferințele consumatorilor cu 64% din totalul de comenzi.

Nu cred că va mai trece mult timp și vom avea și o poziție oficială din partea Samsung, care ne va arăta dacă sursele din Rusia au avut dreptate sau nu, sau, de fapt, dacă situația din Rusia este una general valabilă, sau doar o particularitate.

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep