HomeFeaturedFocusMeizu m3 note va fi anuntat oficial pe 6 aprilie

Meizu m3 note va fi anuntat oficial pe 6 aprilie

Se pare că începutul lunii viitoare va fi unul destul de aglomerat în lansări sau anunțuri de terminale, mai ales dinspre producătorii chinezi. Iar Meizu nu vrea să lipsească din show și vrea să anunțe m3 note chiar în ziua în care Huawei, un producător compatriot, are de gând să prezinte seria de terminale P9. Ei știu mai bine de ce fac asemenea chestii, de ce se suprapun pentru alte lansări, probabil că sunt la mijloc fie rațiuni de marketing, fie rivalități necunoscute opiniei publie, noi preferăm să ne întoarcem puțin înspre viitorul terminal al celor de la Meizu și să vă povestim și vouă cam cu ce va încerca el să își cucerească potențialii cumpărători.

Ei bine, cred eu că argumentul principal va fi prețul, pentru că Meizu m3 note se prezintă destul de bine din acest punct de vedere, raportat la ce specificații aduce. Modelul cu stocare internă de 16 GB va costa aproximativ 120 dolari, iar cel cu o capacitate dublă de stocare, de 32 GB va avea un preț de aproximativ 150 dolari. Evident, ambele prețuri sunt valabile pentru China. De acolo, pornește o creștere care poate face diferența între un raport preț/specificații avantajos sau unul nedemn de luat în considerare. Depinde și de intențiile producătorului chinez cu acest terminal din punctul de vedere al expansiunii comerciale.

Tehnic vorbind, telefonul aduce un display de 5,5 inchi și rezoluție full HD, un chipset MediaTek Helio X10 (octa-core Cortex-A53 de 2,0 GHz și GPU Mali-T860MP2), o memorie RAM de 2 GB și un acumulator de 3200 mAh. Alte detalii din configurația acestui viitor smartphone nu se cunosc încă, dar momentul anunțului nu este departe și misterul se va risipi în curând.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep